top of page
  • miekedeleeuw

probeert de SÉzary door het MOGA- verdelgingsmiddel te sluipen?

20 maart 2023. Vandaag de vierde MOGA. Ik kwam veel te laat op de afdeling voor mijn afspraak omdat de elektrische taxi mij te laat thuis ophaalde en vervolgens meldde dat hij te weinig stroom had om Nijmegen te kunnen halen. Nog 5 minuten aan een defecte oplaadpaal gestaan bij Haps. Dus als je denkt dat de MOGA- kuur spanning oplevert de taxirit kan meer stress opleveren!


Het was best druk op de afdeling deze middag. Weer opvallend veel jonge mensen aan een infuus. Voor allerlei soorten kankerbehandelingen. Bij mij is het Sézary syndroom ontstaan door een opeenstapeling van fouten in het erfelijk materiaal van ontstekingscellen, de zogenaamde T- lymfocyten. Gelukkig niet erfelijk of besmettelijk voor andere personen. Vandaag is de laatste dag van cyclus 1. Volgende week start ik met cyclus 2 t/m 13. Steeds twee maandagen per maand. Sinds een paar dagen krijg ik weer huiduitslag. Wat is het ? Bijwerking van de MOGA of probeert de Sézary door het MOGA- verdelgingsmiddel te sluipen? Volgende week meer hier over.


130 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page