top of page

cyclus 2, vanaf vandaag 2 keer MOGA per maand.

Vanaf vandaag voortaan een week MOGA en de week erna weer YOGA in het THH in Venlo. Geen MOGA maar YOGA! Dit laatste heb ik erg gemist maar toch in contact gebleven met mijn yoga-groepje. Het goede nieuws vandaag is dat de MOGA door kan gaan, gelukkig geen redenen om de therapie af te breken. Bloedwaarden en alle metingen goed, consult bij de hematoloog goed. Mag weer een prednison afbouwen, nu nog 10 mg. De uitbraak van vlekken (met jeuk) is niet duidelijk. SS of reactie op de kuur? Wachten af of het vanzelf stopt. Deze maandag kostte zo ongeveer 6uur totaal. Ton was mijn chauffeur en gezelschap. Omdat ik verschillende afspraken had moest ik me 3 keer aanmelden bij een aanmeld-paal. Dus Ton vroeg bij de laatste afspraak aan de verpleegkundige: 'Is hier geen paal?' . 'Nee', zei de receptioniste vrolijk: 'Ik ben de paal'. Ze vonden daar ook dat je bij het woord MOGA meer denkt aan een speciaal soort koffie. Nu is er blijkbaar een soort koffie die 'MOCHA' heet. (met hete chocolade). Ik denk niet dat ik die in het ziekenhuis kan bestellen overigens. Tot over twee weken.

156 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page