top of page

all-inclusive bandje in het Radboud

Het eerste wat ik zie op de dagbehandeling "Interne specialismen" zijn een deur waar groot "familiekamer" op staat. De keren dat ik in een familiekamer ben geweest was altijd in een rouwcentrum. Maar gelukkig krijg ik op de afdeling direct een wit all- inclusive polsbandje. Dus dat wordt meteen goedgemaakt!
De sfeer op deze afdeling vind ik relaxed en aangenaam rustig. Superaardige en vaardige verpleegkundigen. Binnen een paar minuten lig ik aan de infuus en aan alle meetinstrumenten die er in de kamer te vinden zijn. Tja, ook is nog een brandalarm te melden. Volgens Ton die buiten was kwam de brandweer met loeiende sirene aan, draaide om en vertrok weer.


Het valt mij op dat het een heel klein zakje moga is (61mg moga aangevuld tot 100ml met een zoutoplossing). Probleemloos druppelt het medicijn voor de eerste keer in anderhalf uur In mijn ader en verder (nog) geen reacties gehad. Hopelijk krijg ik vrijdag telefonisch te horen dat ik de prednison mag afbouwen. Volgende week maandag tweede ronde. Gelukkig niet zo vroeg en niet zo lang als vandaag.

155 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page