top of page

9e moga infuus en geen analyse mogelijk22 mei 2023. De conclusie van de huidbiopt bij mij was: geen analyse mogelijk omdat er blijkbaar onvoldoende weefsel beschikbaar was voor de gevraagde analyse. Bij een huidbiopt wordt er klein stukje huid voor onderzoek weggenomen. Dit doen ze met een soort appelboortje. Dit is een biopt. De patholoog bekijkt dit onder een microscoop. Overigens de foto hierboven is gemaakt van mijn appelboor uit de keukenla! Misschien kunnen ze die de volgende keer gebruiken! Lijkt me goed genoeg voor voldoende weefsel. Ik maak er normaal gesproken 'toverappels' mee voor mijn kleinkinderen.


Dus de belangrijkste conclusie is dat ik nog steeds niet weet of de 'rash' huiduitslag: rode vlekken, jeuk en branderigheid over mijn hele lichaam van de huidlymfoom het Sezary syndroom komt of dat het een reactie van mijn immuunsysteem op de mogamulizumab is. De behandeling is dus ook niet duidelijk en niet in gang te zetten. Stoppen of de 'rash' behandelen als dat kan. Wordt vervolgd. Hieronder een lotgenoot-hond van mij, Het ongeduld, de jeuk en branderigheid zijn goed te zien. Deze hond staat al zo lang ik in het Radboud kom ook te wachten op betere tijden. Helemaal aan het einde van de lange gang.
123 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page