top of page

10e moga......... gestopt

2 juli 2023

Helaas stopte de MOGAkuur op 5 juni. Het medicijn bleek overigens wel goed te werken tegen de Sezary-kankercellen. Waarom dan stoppen? Deze immunotherapie zorgde bij mij helaas ook voor een heftige huiduitslag: rode vlekken, jeuk en branderigheid. Eigenlijk heel vergelijkbaar met een Sezary uitbraak. Stoppen met de kuur was de enige optie. De meeste patiënten die MOGA gebruiken hebben geen bijwerkingen en kunnen jaren dit middel gebruiken. Voorlopig moet ik nog steeds opknappen van de bijwerkingen en andere fysieke problemen. En hoe gaat het verder? Nog geen idee. Maar voorlopig is dit de laatste blog over MOGA. Al mijn 'fans' bedankt en een fijne zomer gewenst. Als ik weer met een nieuwe kuur mag starten start ik ook met een nieuwe blog.

133 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page