do 11 mrt. | Online Webinar via Zoom

Online Huidlymfomen Webinar 11 maart 16uur

Een fysieke Patiëntendag is helaas nog niet mogelijk. Aanmelden kan tot 11 maart 15uur (1 uur voor de webinar). Je krijgt een link toegestuurd.
Inschrijving gesloten
Online Huidlymfomen Webinar 11 maart 16uur

Time & Location

11 mrt. 16:00 – 17:15
Online Webinar via Zoom

About The Event

Online Webinar van de Stichting Huidlymfoom over de mentale aspecten van het leven met een huidlymfoom

PROGRAMMA 11 maart 16.00 – 17.00 uur

16.00 – 16.05  Opening door de voorzitter van de Stichting Huidlymfoom, de heer P.J.M. Jong.

16.05 – 16.15 Informatie over huidlymfomen en mini-enquêtes met meerkeuze vragen

16.15 – 16.30  Interviews met 3 patiënten met een huidlymfoom over acceptatie/schaamte/ zelfvertrouwen/vermoeidheid

16.30 – 16.50  Interview met dr. Chris Hinnen, klinisch psycholoog/psychotherapeut verbonden   aan het UMC te Leiden

16.50 – 17.00  Gelegenheid tot mondeling vragenstellen en beantwoording van eerder gestelde vragen.

Toelichting:

Van 8 tot 15 maart 2021 is het de week van de Zeldzame Kankers. Huidlymfomen behoren tot deze zeldzame groep.

In vraaggesprekken met patiënten en klinisch psycholoog/psychotherapeut dr. Chris Hinnen, verbonden aan het UMC te Leiden, zal worden ingegaan op mogelijke psychische bijverschijnselen na een diagnose Huidlymfoom. Denk dan aan schaamte, acceptatie, zelfvertrouwen en vermoeidheid.

Hoe werkt het? - Meld je aan voor dit Webinar via Aanmelden webinar - Enkele dagen voor de uitzending start, krijg je een link om deel te nemen via Zoom. - Je kunt tijdens de Webinar via een Vraag en Antwoord (Q&A) functie direct vragen stellen.

-  Aan het einde is er mondeling vraag en antwoord mogelijk.

-  Kun je niet op deze dag? Geen probleem; na de uitzending kun je dit op onze website   www.stichtinghuidlymfoom.nlterugkijken. Je kunt ook te allen tijde vragen opsturen naar info@stichtinghuidlymfoom.nl.

Nadere informatie via info@stichtinghuidlymfoom.nl.

Inschrijving gesloten